Lookbook

Velkommen til vår Lookbook! Her vil du finne artikler med alt fra inspirasjon til tips, guider og nyheter. Se menyen under med oversikt over artikler.

Summer Festival Looks

Cowboystøvler og denimjakken gjør comeback på samme måte som i fjor - gjerne kombinert med et eye-catching smykke og statement-belte. Husk at på festival er det bare èn regel som gjelder: ALT er lov(e)! Finn frem en søt heklet kjole, pappas gamle suede jakke og dine favoritt-boots og kos deg masse under sommerens festivaler.
Se mer.

byTiMo kundekveld

Vårens vakreste eventyr! Torsdag 4.mai hadde vi besøk av jentene fra byTiMo! Vi hadde en fantastisk kundekveld med presentasjon av sommerens nydelige kjoler og deres nye Home Collection. Tusen takk for en stemningsfylt kveld fylt med masse inspirasjon, forfriskende bobler og deilig servering💗
Se mer.

The doors are open!

Velkommen ombord Carma 2.0! Vi er stolte av å kunne vise frem vår splitter nye nettbutikk! Klikk deg rundt på Carma.no og utforsk plaggene på en helt ny måte - vi håper du blir med på reisen videre og at du elsker den nye siden like mye som oss.
Se mer.

Festklar

Vi har antrekket som gjør deg til festens midtpunkt - kall det gjerne vårt partytriks! Bli inspirert og finn drømmeantrekket.
Se mer.

Våre vasketips

Hvordan vasker du hverdagsjeansen og hva gjør du når favorittgenseren nupper? Tar du godt vare på plaggene dine, kan du ha de i mange år fremover. Her kommer våre tips for å få plaggene til å vare lengst mulig!
Se mer.