Hildes Top 3 Office Looks

INSPIRASJON 09.08.23
Endelig er høsten her med flere hverdager og rutiner! Hilde har funnet frem 3 antrekk som passer perfekt til overgangen fra sommer til høst, og som er like fine på jobb som på After-Work.
Main blog post image

BACK TO WORK!
Sommeren er på hell og snart er alle tilbake på kontoret og lesesalen. Det er tid for å komme i jobbmodus igjen, og vi gleder oss til sene kvelder med varm sjokolade, teppe og Netflix. Det beste av alt er at butikken nå er full av deilige høstnyheter. Hilde har plukket ut 3 tidløse og kule kontor-looks som kan hjelpe med å booste motivasjonen til å brette opp ermene og komme i gang igjen for fullt. Dresser, strikk, bluser og skjorter – gjør deg høstklar på Carma.no!

Look 1
Look 1 produkter

SUIT UP
En komfortabel dress  med sneakers og t-skjorte blir aldri feil! Enhver basisgarderobe skriker etter en classy, sort og litt oversized dress. Bruk settet sammen eller style hver del med kjole, jeans eller bluse.

Steal the look

Look 2
Look 2 produkter

A LITTLE GLAM NEVER KILLED NOBODY
Vi kjenner alle Hilde – ikke en mandag uten krøller i håret eller gull i ørene. Dagen blir litt bedre med et hint av glam, uansett antrekk! Denne looken er perfekt når du skal direkte videre på After-Work, på date eller ut med damene.

STEAL THE LOOK

Look 3
Look 3 produkter

SMART CASUAL
Vi bor i ullgensere hele høsten, både på jobb, ute og hjemme. Til bukse, skjørt, over en søt kjole med print – genseren går til alt og er en god investering til basisgarderoben!

STEAL THE LOOK

Alt du trenger til jobbstart

Hverdagskos

TIPS TIL EN BEDRE ARBEIDSHVERDAG:
 

Legg frem et fint antrekk og prepp lunsj kvelden før

Sørg for nok søvn og vann

Gi en bamseklem til noen du er glad i

Si God morgen til bussjåføren

Spør en kollega hvordan det går – sånn egentlig

Lag To Do-liste og legg inn tid til små Time Outs

Feire små og store seiere

Tenk over 3 ting du er takknemlig for

Gi et kompliment til baristaen

Lær noe nytt! Lytt til en podcast eller les en bok på bussen

Unn deg selv å kose deg – også på hverdager

Se flere innlegg fra bloggen

Carma feirer 20 år!

Velkommen til jubileumsdager på Carma! Onsdag - lørdag i uke 39 feirer vi at Carma i Trondheim har blitt 20 år, og inviterer deg til å bli med på festen! Vi håper flest mulig tar turen innom vår butikk i Trondheim – vi lover overraskelser og god stemning! Se program under. Velkommen!
Se mer.

Munthe FW23

Munthe sine nyheter er blant annet inspirert av kunstmaleren Georgia O’Keeffes verk og karakter – gjennom hennes kjærlighet til blomster, farger, trykk, personlighet og atmosfære.
Se mer.