Om Carma

OM OSS

 

Carma ble startet av Hilde Wedø i 2003, og har siden den gang blitt en velkjent butikk blant stilbevisste trøndere. Etter hvert fanget resten av landet interesse for Carma, og nettbutikken Carma.no ble som følge av dette etablert i 2012.

Hos Carma finner du et bredt utvalg av merkevarer fra kjente og kvalitetsbevisste designere. Vi har både internasjonale og skandinaviske merker som Anine Bing, GANNI, byTiMo og Dagmar for å nevne noen. Hos oss finner du håndplukkede merkevarer, nøye utvalgt og satt sammen for å kunne tilby deg en komplett garderobe. Hver merkevare har en historie, og vi jobber hver eneste dag med å fortelle den videre!

Med egne bilder og styling ønsker vi å inspirere deg til å bygge opp din garderobe, med klær du blir glad i og bruker år etter år. Gjennom vår nettbutikk og butikk i hjertet av Trondheim setter vi kundeservice høyt, og hele vårt team jobber sammen for å gi deg den beste totalopplevelsen av Carma! Vi setter derfor stor pris på alle tilbakemeldinger vi får fra dere, både på mail, i sosiale medier og i fysisk butikk.