My Carma

My Carma er vår kundeklubb, hvor du som medlem får eksklusivt velkomsttilbud, personlige rabattkoder og informasjon om nyheter og salg først. Andre medlemsfordeler vil blant annet være å få invitasjoner til events og spesielle aktiviteter før alle andre, få tidlig tilgang til nylanseringer og du vil motta en liten overraskelse på din bursdag!

 

 

EKSKLUSIVT VELKOMSTTILBUD MED 10% RABATTKUPONG*

UNIKE KAMPANJETILBUD

FÅ DE SISTE NYHETENE FØRST

BLI INVITERT TIL EVENTS & ARRANGEMENTER

FÅ EN OVERRASKELSE PÅ DIN BURSDAG

OVERSIKT OVER ALLE KJØP BÅDE PÅ NETT OG I BUTIKK

(*Rabattkupong gjelder kun på ordinære varer)

 

 

MELD DEG INN I KUNDEKLUBBEN 

Meld deg inn i My Carma og få tilgang til eksklusive medlemsfordeler.

eller
Fødselsdag

Du må være logget inn for å få opp din(e) kupong(er). Du finner alle rabattkuponger tilknyttet din profil på Min side i nettbutikken. Her vil du også kunne se kuponger som har gått ut på dato (merket «utgått») og kuponger som eventuelt er brukt tidligere (merket «brukt»).

Bruk av rabattkupong

  • I nettbutikk: Rabattkupongen ligger klar i handlekurven din når du er logget inn og du trykker på "Min kupong" for å aktivere den. Rabattkupongen kan kun brukes på ordinære varer, og gjelder ikke på varer som er rabattert. Rabattkoden gjelder som regel på ett kjøp så lenge ikke annet er oppgitt og varighet står på kupongen. Dersom din kupong har gått ut på dato eller allerede er brukt, vil du kunne se dette på Min Side.
     
  • I fysisk butikk: Logg inn i nettbutikken enten gjennom Vipps eller med brukernavn og passord. På Min side ligger kupongen din klar til bruk. Finn kupongen og trykk på knappen "Bruk kupongen i fysisk butikk". Vis denne til den ansatte i butikken, som legger inn rabatten før du betaler. Vennligst ikke aktiver kupongen før du er klar til å betale – vis den ansatte at du har aktivert kupong.

Registrering av kjøp

Du har oversikt over alle dine kjøp under Ordrehistorikk på Min side. Her finner du både kjøp i nettbutikk og kjøp i butikk. Vær oppmerksom på at kjøp i butikk som er foretatt før My Carma kundeklubb ble opprettet og kjøp hvor du ikke har oppgitt telefonnummer i kassen for å bli registrert, ikke vil bli lagret.

Vilkår for medlemskapet

Som medlem av My Carma kundeklubb godtar du å motta e-post og sms fra Carma. Du vil motta nyhetsbrev med inspirasjon, nyheter og informasjon om spesielle events og kampanjer. Vi sender som regel ut 3 nyhetsbrev per uke, men dette kan avvike ved spesielle kampanjer eller spennende nyheter. Du blir medlem via avtale med oss (innmelding). Behandlingsgrunnlaget for de persondataene som vi samler inn, er samtykke som det enkelte klubbmedlemmet må gi ved innmelding i klubben.

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet til å sende deg det vi tror du er interessert i (markedsføring), fortrinnsvis via e-post. Det er gratis og frivillig å være med i kundeklubben, og det er ikke et krav om å være en kunde i butikk/nettbutikken for å være med i kundeklubben.

Endring av innstillinger og utmelding

Du kan endre innstillingene dine og melde deg ut av kundeklubben på Min Side. Medlemskapet varer til du sier opp. Her ser du også dine samtykker og du kan velge å trekke tilbake samtykker for e-post og sms. Det er et krav å motta e-post fra oss for å være medlem av kundeklubben, så vi gjør oppmerksom på at dersom du melder deg av nyhetsbrev enten via lenke på e-post eller på Min Side, vil du meldes ut av kundeklubben. Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et medlemsforhold. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg og du vil også miste eventuelle kuponger og tilbud som du har mottatt. For å melde deg av kun SMS-varsel, kan du også sende CARMA STOPP til 26199.

TIL INFO:

Hvorfor må du som er eksisterende kunde i gammel nettbutikk forandre passord for å logge inn på Min Side og for å melde deg inn i My Carma? Dette er fordi Carma.no har byttet nettplattform og bygget helt nye og mer funksjonelle sider. For at du skal kunne benytte deg av alle de nye funksjonene og fordelene, krever systemet ny innlogging med nytt passord. Beklager ulempen dette medfører – men det er kun første gang du logger inn etter overgangen at dette er nødvendig. 

 

Bli My Carma medlem