Frakt og levering

Du har tre leveringsalternativer i vår nettbutikk:

Pakke til hentested via Bring 

Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din til en fast fraktpris på 75,-.  Pakke til hentested sendes med sporing til ditt nærmeste utleveringssted eller til det utleveringssted du har valgt under bestilling. Du mottar SMS når sendingen er ankommet utleveringssted. Det er kundens ansvar at man oppgir riktig telefonnummer ved bestilling. Pakke må hentes innen hentefristen.

Hente i butikk

Du kan hente ordren din gratis i vår butikk i Dronningens gt 3 i Trondheim. Du vil motta e-post og SMS med hentekode når din ordre er klar for henting, og denne oppgir du i kassen når du ankommer butikken. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått bekreftelse på at pakken er klar til å hentes. NB! Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut - og legitimasjon må fremvises. 

Pakke levert hjem via Bring

Du kan velge å få levert bestillingen din hjem på døren. Fast fraktpris er da 135,-. Pakken vil leveres på døren hjem på kvelden, og sjåføren vil ringe deg 30-60 minutter før levering.

Vi gjør oppmerksom på at Carma.no kun sender til adresser innen Norges fastland.

Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. I nettbutikken vil du se estimert leveringstid oppgitt når du velger leveringsmetode gjennom Bring. I perioder med stor pågang, kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager, er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. 

Hvis du ikke henter pakken din på utleveringssted og bestillingen kommer i retur til oss, vil du belastes med et gebyr på 250,-. Ved hent i butikk, gjør vi oppmerksom på at bestillinger som ikke er hentet innen 4 mnd etter bestilling, går tilbake i Carma AS sitt eie.

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.