Carmas gaveguide

GUIDER 16.11.23
Julen er den perfekte tiden til å vise din kjærlighet og takknemlighet for de spesielle kvinnene i livet ditt. Enten det er din mor, søster, venninne eller partner, gir følelsen av å gi den perfekte gave en ekstra tilfredsstillelse mot høytiden! Vi har laget en liten gaveguide med tips til overraskelser som passer godt under treet og som garantert vil glede og imponere damene på julegavelisten din!
Main blog post image
Smykker julegavetips
Smykker julegave

SMYKKENE VI HAR PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTEN!

Gaven som aldri slår feil og som aldri går av moten, er smykker! Enten vedkommende liker det stilrene og enkle eller elsker bling og glitrende tilbehør, finner du gode alternativer blant våre smykkemerker fra Enamel Copenhagen, Caroline Svedbom, Missoma og Anine Bing! Øredobber, kjeder, armbånd og ringer – dette er gavene som blir verdsatt lenge etter jul og som varer og varer! Og skulle smykkebeholdningen være stor nok (?!), er smykkeskrin fra DAY ET i ulike design og størrelser en gave alle setter pris på!

Velvære julegavetips
Velvære ønskeliste

VELVÆREPRODUKTENE VI IKKE KLARER OSS UTEN

Ingen sier nei takk til en dose velvære og eksklusive hudpleieprodukter som kan gi følelsen av luksus i hverdagen! Deilige håndkremer, mykgjørende leppebalsam, gode såper og kremer, parfyme eller eksklusiv hudpleie – vi hjelper deg med å finne de perfekte produktene til julegaven! Blant merkene Sprekenhus, RAAW byTrice, Cra-yon og Suavina finner du garantert produkter som vil gi henne en avslappende, forfriskende og eksklusiv opplevelse av velvære!

Hus og hjem julegavetips
Hus og hjem ønskeliste jul

ØNSKELISTE TIL HUS OG HJEM

Et annet sikkerstikk som går igjen på kvinners ønskeliste til jul, er duftlys og diffusere til hjemmet! Velg mellom et stort utvalg lekre design og deilige dufter fra Voluspa og Sprekenhus – en sikker vinner under treet år etter år! Også drikkeflasker og termokopper, penner og notatbøker er gavetips alle vil sette pris på og som alle kan ha bruk for!

Vesker julegave
Vesker

VESKER OG SMINKEPUNGER

Stilige sminkepunger, toalettmapper og vesker kan heller aldri slå feil! Day ET har mange superfine produkter i ulike størrelser til både reise og til baderommet – her finner du garantert noe fint! Kombinér gjerne med å legge et velværeprodukt, duftlys eller myke votter oppi, så har du en superfin gave til en god venninne! Ønsker du å gi noe ekstra eksklusivt og legge litt mer penger i gaven, vil en tidløs og klassisk skinnveske være et godt stalltips! Jim Rickey har både vesker og lommebøker i ulike størrelser, fasonger og farger!

Ull julegavetips
Julegaver som varmer

GAVER SOM VARMER

Luer, votter, hansker og skjerf er tidløse klassikere på gavefronten! Lekre og varme skjerf fra kjente merkevarer som Holzweiler, Envelope1976 og Gestuz er virkelig en flott gave! Deilige luer og pannebånd i delikate farger fra blant annet The Product, Perfect Moment og Arnie Says er også fantastiske gaver og noe vi alle setter pris på å ha mye å velge blant i garderoben!

Gavekort
Gavekort fra Carma

GAVEKORT
Neida, gavekort er verken kjedelig eller upersonlig – hvem vil vel ikke ha muligheten til å plukke seg ut akkurat det man ønsker seg uten å måtte bytte både gave og størrelse! På Carma kan du kjøpe gavekort på valgfritt beløp og du er garantert en veldig happy mottaker på julaften!

FORLENGET BYTTE- OG ANGREFRIST
Husk at uansett hvilken gave du velger, er det tanken og omsorgen bak den som virkelig teller! Skulle det allikevel bli helt feil, er det gode byttemuligheter på Carma! I butikk er byttefristen 31. desember og på nett er det utvidet angrerett for kjøp mellom 3.11-24.12 med frist 8. januar for retur (utvidet bytte- og returrett gjelder ikke salgsvarer). Da håper vi du har fått noen gode tips og at julegaveshoppingen blir litt enklere! Happy Shopping!

Se flere innlegg fra bloggen

Våre vasketips

Hvordan vasker du hverdagsjeansen og hva gjør du når favorittgenseren nupper? Tar du godt vare på plaggene dine, kan du ha de i mange år fremover. Her kommer våre tips for å få plaggene til å vare lengst mulig!
Se mer.

Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon

Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon hele året, og nå før jul er vi i tillegg med og støtter kampanjen «Gled en som gruer seg til jul». Støtten til årets kampanje er både for dem som trenger et godt sted å være, og for dem som opplever en juletid i fattigdom for aller første gang. Vi har stor respekt og beundring for den viktige jobben Kirkens Bymisjon gjør for å gjøre livet enklere for de som strever eller går gjennom en vanskelig periode i livet, og er glade for å kunne bidra litt til dette gjennom samarbeidet.
Se mer.