Bli festklar på Carma!

INSPIRASJON 10.11.23
Finn drømmeantrekket til festsesongen på Carma! Butikken bugner nå av de fineste festkjoler, bluser, skjørt og bukser – og selvsagt et stort utvalg tilbehør i form av smykker, lekre sko og vesker!
Main blog post image

Å finne det perfekte festantrekket føles nesten som å vinne i lotto og vi håper denne lille guiden kan hjelpe deg å få antrekket til årets festsesong i boks! Enten du skal på et hyggelig julebord, en trendy nattklubb eller en avslappet venninnekveld, er spørsmålet alltid det samme; hva skal jeg ha på meg? Vi ønsker deg herved velkommen innom Carmas verden av festantrekk – vi håper du finner antrekket som både passer anledningen, men aller viktigst, noe som også passer din unike stil og smak!

Den lille sorte
Den lille sorte kjole

Valgmulighetene er i grunnen uendelige når det kommer til festantrekk. En klassisk og tidløs variant som aldri går av moten, er allikevel den lille sorte! En kort, sort kjole passer til enhver festlig anledning og kan enkelt styles opp eller ned avhengig av tilbehøret – på den måten får du et anvendelig plagg som kan brukes ofte og sesong etter sesong – både økonomisk og bærekraftig!

More is More

Er du typen som går for «more is more», med glitter og glam som preferanse, er det  bare å velge og vrake nå mot jul! En lang festkjole til galla og formelle anledninger, eller en kortere med paljetter og glitter, er gode valg! Man kan enkelt skape en look som er både sofistikert og elegant med valg av tilbehør og styling – eller gå for det mer iøynefallende om det er mer din stil og smak.

Party Pants
Dressebukser til fest

Ikke alle liker å gå i kjole hver gang det er fest, og selvsagt har vi like mange muligheter for deg! Man kan bli akkurat like fin i en elegant dressbukse og en lekker bluse eller topp – her er det bare egen preferanse som setter begrensningen. Spesielt til de litt mindre formelle anledningene, er en elegant dress eller dressbukse og topp noe som alltid fungerer – og så er det gjerne litt mer behagelig og avslappet å ha på seg en hel kveld og natt!

Smykker
Smykker Caroline Svedbom Missoma Enamel Copenhagen

Når du endelig har funnet antrekket, er det på tide å fokusere på tilbehøret! Et par statement-øreringer eller et elegant halskjede kan heve ethvert antrekk, mens en stilfull clutch eller klassisk liten skinnveske, fullfører looken.  Og ikke glem skoene - velg mellom pumps, høye støvletter eller ankelboots, enten i klassisk sort eller med farger, glitter og detaljer som matcher resten av antrekket.

SHOP JEWELLERY!

SHOP HEELS!

Når du handler festantrekk, er det selvsagt viktig å vurdere anledning og ta hensyn til eventuell kleskode for arrangementet. Heldigvis er det meste lov for de fleste selskapeligheter nå til dags, så det viktigste er at du selv føler deg vel! Når du føler deg komfortabel og trygg i det du har på deg, vil det skinne gjennom og gjøre deg til stjernen i rommet! Kos deg på festene fremover – og velkommen innom butikken for å få hjelp til årets juleantrekk!

BLI FESTKLAR!

Se flere innlegg fra bloggen

Våre vasketips

Hvordan vasker du hverdagsjeansen og hva gjør du når favorittgenseren nupper? Tar du godt vare på plaggene dine, kan du ha de i mange år fremover. Her kommer våre tips for å få plaggene til å vare lengst mulig!
Se mer.

Carmas gaveguide

Julen er den perfekte tiden til å vise din kjærlighet og takknemlighet for de spesielle kvinnene i livet ditt. Enten det er din mor, søster, venninne eller partner, gir følelsen av å gi den perfekte gave en ekstra tilfredsstillelse mot høytiden! Vi har laget en liten gaveguide med tips til overraskelser som passer godt under treet og som garantert vil glede og imponere damene på julegavelisten din!
Se mer.

Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon

Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon hele året, og nå før jul er vi i tillegg med og støtter kampanjen «Gled en som gruer seg til jul». Støtten til årets kampanje er både for dem som trenger et godt sted å være, og for dem som opplever en juletid i fattigdom for aller første gang. Vi har stor respekt og beundring for den viktige jobben Kirkens Bymisjon gjør for å gjøre livet enklere for de som strever eller går gjennom en vanskelig periode i livet, og er glade for å kunne bidra litt til dette gjennom samarbeidet.
Se mer.