Bli festklar på Carma!

INSPIRASJON 10.11.23
Finn drømmeantrekket til festsesongen på Carma! Butikken bugner nå av de fineste festkjoler, bluser, skjørt og bukser – og selvsagt et stort utvalg tilbehør i form av smykker, lekre sko og vesker!
Main blog post image

Å finne det perfekte festantrekket føles nesten som å vinne i lotto og vi håper denne lille guiden kan hjelpe deg å få antrekket til årets festsesong i boks! Enten du skal på et hyggelig julebord, en trendy nattklubb eller en avslappet venninnekveld, er spørsmålet alltid det samme; hva skal jeg ha på meg? Vi ønsker deg herved velkommen innom Carmas verden av festantrekk – vi håper du finner antrekket som både passer anledningen, men aller viktigst, noe som også passer din unike stil og smak!

Den lille sorte
Den lille sorte kjole

Valgmulighetene er i grunnen uendelige når det kommer til festantrekk. En klassisk og tidløs variant som aldri går av moten, er allikevel den lille sorte! En kort, sort kjole passer til enhver festlig anledning og kan enkelt styles opp eller ned avhengig av tilbehøret – på den måten får du et anvendelig plagg som kan brukes ofte og sesong etter sesong – både økonomisk og bærekraftig!

More is More

Er du typen som går for «more is more», med glitter og glam som preferanse, er det  bare å velge og vrake nå mot jul! En lang festkjole til galla og formelle anledninger, eller en kortere med paljetter og glitter, er gode valg! Man kan enkelt skape en look som er både sofistikert og elegant med valg av tilbehør og styling – eller gå for det mer iøynefallende om det er mer din stil og smak.

Party Pants
Dressebukser til fest

Ikke alle liker å gå i kjole hver gang det er fest, og selvsagt har vi like mange muligheter for deg! Man kan bli akkurat like fin i en elegant dressbukse og en lekker bluse eller topp – her er det bare egen preferanse som setter begrensningen. Spesielt til de litt mindre formelle anledningene, er en elegant dress eller dressbukse og topp noe som alltid fungerer – og så er det gjerne litt mer behagelig og avslappet å ha på seg en hel kveld og natt!

Smykker
Smykker Caroline Svedbom Missoma Enamel Copenhagen

Når du endelig har funnet antrekket, er det på tide å fokusere på tilbehøret! Et par statement-øreringer eller et elegant halskjede kan heve ethvert antrekk, mens en stilfull clutch eller klassisk liten skinnveske, fullfører looken.  Og ikke glem skoene - velg mellom pumps, høye støvletter eller ankelboots, enten i klassisk sort eller med farger, glitter og detaljer som matcher resten av antrekket.

SHOP JEWELLERY!

SHOP HEELS!

Når du handler festantrekk, er det selvsagt viktig å vurdere anledning og ta hensyn til eventuell kleskode for arrangementet. Heldigvis er det meste lov for de fleste selskapeligheter nå til dags, så det viktigste er at du selv føler deg vel! Når du føler deg komfortabel og trygg i det du har på deg, vil det skinne gjennom og gjøre deg til stjernen i rommet! Kos deg på festene fremover – og velkommen innom butikken for å få hjelp til årets juleantrekk!

BLI FESTKLAR!

Se flere innlegg fra bloggen

Get the look – Summer dresses

Vår og sommer er ensbetydende med flere festlige og sosiale sammenkomster, og da melder alltid spørsmålet seg; hva skal man ha på seg?! Hos Carma har vi et stort utvalg av festklær og kjoler, både til 17. mai, bryllup, sommerfest og alle anledninger hvor man ønsker pynte seg litt ekstra. Her kan du få noen forslag til hvilke kjoler vi liker spesielt godt akkurat nå - og ikke glem det viktige tilbehøret som smykker, vesker og sko, som virkelig setter prikken over i-en!
Se mer.

Ballerinasko - vårens hotteste trend!

Ballerinasko er vårens og sommerens hotteste trend, og har funnet veien både til catwalken og hverdagsantrekket! Det minimalistiske og tidløse designet gjør ballerinaskoene til et populært valg når man ønsker å tilføre en feminin touch til ethvert antrekk, så enten du skal på kontoret, på shopping eller i selskap, er ballerinaskoene alltid en perfekt match!
Se mer.

Forny vårgarderoben på Carma!

Endelig er det vår, og vi gleder oss til å friske opp garderoben med noen nøkkelplagg som gjør at vi kan møte den nye årstiden i sesongens trender! Nå har vår- og sommernyhetene ankommet fra de aller fleste merker, som blant annet Holzweiler, Pia Tjelta, byTiMo, Anine Bing, Self-Portrait, Arnie Says, HiiL Studio, Five Units og mange flere.
Se mer.