Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon

INSPIRASJON 09.11.23
Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon hele året, og nå før jul er vi i tillegg med og støtter kampanjen «Gled en som gruer seg til jul». Støtten til årets kampanje er både for dem som trenger et godt sted å være, og for dem som opplever en juletid i fattigdom for aller første gang. Vi har stor respekt og beundring for den viktige jobben Kirkens Bymisjon gjør for å gjøre livet enklere for de som strever eller går gjennom en vanskelig periode i livet, og er glade for å kunne bidra litt til dette gjennom samarbeidet.
Main blog post image

SAMARBEID MED KIRKENS BYMISJON I TRONDHEIM

Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon i Trondheim og donerer regelmessig klær og produkter som av en eller annen grunn ikke kan selges i vår egen butikk. I løpet av et år kan det bli mye svinn på grunn av små feil eller mangler ved plagg, noe som man enten har vært nødt til å kaste eller som lagres og tar mye plass. Det er det ingen som har glede av og er heller ikke bærekraftig, så i år har vi inngått en avtale med Kirkens Bymisjon som mottar klær fra oss som kan repareres og selges til en billig penge i deres egen butikk i Trondheim. I tillegg til at produktene kommer til nytte, gir dette også Kirkens Bymisjon muligheten til å tilby en meningsfull arbeidsplass for deltakere i arbeidstrening.
 

STØTT KIRKENS BYMISJON PÅ BLACK FRIDAY

Carma har også i år valgt å ikke delta på Black Friday. I stedet ønsker vi å støtte Kirkens Bymisjons julekampanje «Gled en som gruer seg til jul»! I år med den dyrtid vi er inne i, er det enda flere som har mindre og som har det vanskelig fordi de ikke får endene til å møtes. Gjennom kampanjen «Gled en som gruer seg til jul» kan vi bidra til at ingen skal møte jula uten et sted å være, et varmt måltid – og noen å dele det med. For hver kunde som handler i fysisk butikk fredag 24. november, donerer vi derfor penger til ett måltid til kampanjen per salg i stedet for å gi ut rabatter. Vi oppfordrer også andre butikker og enkeltpersoner som har mulighet til å støtte opp om kampanjen, til å hjelpe de i nærområdet som trenger en utstrakt hånd.

Les mer om kampanjen og/eller bidra her.

Velkommen innom Carma for en stressfri, stemningsfull og hyggelig julehandel!

Se flere innlegg fra bloggen

Get the look – Summer dresses

Vår og sommer er ensbetydende med flere festlige og sosiale sammenkomster, og da melder alltid spørsmålet seg; hva skal man ha på seg?! Hos Carma har vi et stort utvalg av festklær og kjoler, både til 17. mai, bryllup, sommerfest og alle anledninger hvor man ønsker pynte seg litt ekstra. Her kan du få noen forslag til hvilke kjoler vi liker spesielt godt akkurat nå - og ikke glem det viktige tilbehøret som smykker, vesker og sko, som virkelig setter prikken over i-en!
Se mer.

Ballerinasko - vårens hotteste trend!

Ballerinasko er vårens og sommerens hotteste trend, og har funnet veien både til catwalken og hverdagsantrekket! Det minimalistiske og tidløse designet gjør ballerinaskoene til et populært valg når man ønsker å tilføre en feminin touch til ethvert antrekk, så enten du skal på kontoret, på shopping eller i selskap, er ballerinaskoene alltid en perfekt match!
Se mer.

Forny vårgarderoben på Carma!

Endelig er det vår, og vi gleder oss til å friske opp garderoben med noen nøkkelplagg som gjør at vi kan møte den nye årstiden i sesongens trender! Nå har vår- og sommernyhetene ankommet fra de aller fleste merker, som blant annet Holzweiler, Pia Tjelta, byTiMo, Anine Bing, Self-Portrait, Arnie Says, HiiL Studio, Five Units og mange flere.
Se mer.