Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon

INSPIRASJON 09.11.23
Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon hele året, og nå før jul er vi i tillegg med og støtter kampanjen «Gled en som gruer seg til jul». Støtten til årets kampanje er både for dem som trenger et godt sted å være, og for dem som opplever en juletid i fattigdom for aller første gang. Vi har stor respekt og beundring for den viktige jobben Kirkens Bymisjon gjør for å gjøre livet enklere for de som strever eller går gjennom en vanskelig periode i livet, og er glade for å kunne bidra litt til dette gjennom samarbeidet.
Main blog post image

SAMARBEID MED KIRKENS BYMISJON I TRONDHEIM

Carma samarbeider med Kirkens Bymisjon i Trondheim og donerer regelmessig klær og produkter som av en eller annen grunn ikke kan selges i vår egen butikk. I løpet av et år kan det bli mye svinn på grunn av små feil eller mangler ved plagg, noe som man enten har vært nødt til å kaste eller som lagres og tar mye plass. Det er det ingen som har glede av og er heller ikke bærekraftig, så i år har vi inngått en avtale med Kirkens Bymisjon som mottar klær fra oss som kan repareres og selges til en billig penge i deres egen butikk i Trondheim. I tillegg til at produktene kommer til nytte, gir dette også Kirkens Bymisjon muligheten til å tilby en meningsfull arbeidsplass for deltakere i arbeidstrening.
 

STØTT KIRKENS BYMISJON PÅ BLACK FRIDAY

Carma har også i år valgt å ikke delta på Black Friday. I stedet ønsker vi å støtte Kirkens Bymisjons julekampanje «Gled en som gruer seg til jul»! I år med den dyrtid vi er inne i, er det enda flere som har mindre og som har det vanskelig fordi de ikke får endene til å møtes. Gjennom kampanjen «Gled en som gruer seg til jul» kan vi bidra til at ingen skal møte jula uten et sted å være, et varmt måltid – og noen å dele det med. For hver kunde som handler i fysisk butikk fredag 24. november, donerer vi derfor penger til ett måltid til kampanjen per salg i stedet for å gi ut rabatter. Vi oppfordrer også andre butikker og enkeltpersoner som har mulighet til å støtte opp om kampanjen, til å hjelpe de i nærområdet som trenger en utstrakt hånd.

Les mer om kampanjen og/eller bidra her.

Velkommen innom Carma for en stressfri, stemningsfull og hyggelig julehandel!

Se flere innlegg fra bloggen

Våre vasketips

Hvordan vasker du hverdagsjeansen og hva gjør du når favorittgenseren nupper? Tar du godt vare på plaggene dine, kan du ha de i mange år fremover. Her kommer våre tips for å få plaggene til å vare lengst mulig!
Se mer.

Carmas gaveguide

Julen er den perfekte tiden til å vise din kjærlighet og takknemlighet for de spesielle kvinnene i livet ditt. Enten det er din mor, søster, venninne eller partner, gir følelsen av å gi den perfekte gave en ekstra tilfredsstillelse mot høytiden! Vi har laget en liten gaveguide med tips til overraskelser som passer godt under treet og som garantert vil glede og imponere damene på julegavelisten din!
Se mer.