Ballerinasko - vårens hotteste trend!

INSPIRASJON 11.04.24
Ballerinasko er vårens og sommerens hotteste trend, og har funnet veien både til catwalken og hverdagsantrekket! Det minimalistiske og tidløse designet gjør ballerinaskoene til et populært valg når man ønsker å tilføre en feminin touch til ethvert antrekk, så enten du skal på kontoret, på shopping eller i selskap, er ballerinaskoene alltid en perfekt match!
Main blog post image

Stil og komfort - en uslåelig kombo!

Vi har sett det over hele linja, både hos de store designerne, i alle motemagasiner og hos profilerte influensere og kjendiser – i år er ballerinasko hot og et must i garderoben! Disse tidløse favorittskoene, som er inspirert av danserens eleganse, kombinerer stil og komfort på en perfekt måte. Nå kommer ballerinaskoene i en mengde ulike materialer, farger og varianter – noen med dekor og noen helt basic. Bruk skoene sammen med hverdagsantrekket for en feminin touch eller style dem med kjolen for en mer avslappet og chic look – du kan ikke trå feil om du velger ballerinas!

Ballerinasko er hot denne sesongen

Tidløs favoritt til alle anledninger

Velger du å sikre deg et eller flere par ballerinasko, trenger du ikke frykte for at trenden forsvinner! Ballerinasko har vært en stayer i motebildet i flere tiår og er en type sko man alltid finner en anledning til å bruke! Og så synes vi det er utrolig praktisk at man bare kan ha med seg skoene i veska, slik at man kan ha et skobytte i bakhånd om man starter kvelden med stiletter og kjenner føttene trenger en pause! Uansett bruk og anledning, nå finner du et stort utvalg lekre ballerinasko fra Bukela på Carma – så kom innom butikken eller klikk hjem nye sko før de forsvinner!

Ballerinasko fra Bukela

Se flere innlegg fra bloggen

Get the look – Summer dresses

Vår og sommer er ensbetydende med flere festlige og sosiale sammenkomster, og da melder alltid spørsmålet seg; hva skal man ha på seg?! Hos Carma har vi et stort utvalg av festklær og kjoler, både til 17. mai, bryllup, sommerfest og alle anledninger hvor man ønsker pynte seg litt ekstra. Her kan du få noen forslag til hvilke kjoler vi liker spesielt godt akkurat nå - og ikke glem det viktige tilbehøret som smykker, vesker og sko, som virkelig setter prikken over i-en!
Se mer.

Forny vårgarderoben på Carma!

Endelig er det vår, og vi gleder oss til å friske opp garderoben med noen nøkkelplagg som gjør at vi kan møte den nye årstiden i sesongens trender! Nå har vår- og sommernyhetene ankommet fra de aller fleste merker, som blant annet Holzweiler, Pia Tjelta, byTiMo, Anine Bing, Self-Portrait, Arnie Says, HiiL Studio, Five Units og mange flere.
Se mer.

Våre vasketips

Hvordan vasker du hverdagsjeansen og hva gjør du når favorittgenseren nupper? Tar du godt vare på plaggene dine, kan du ha de i mange år fremover. Her kommer våre tips for å få plaggene til å vare lengst mulig!
Se mer.