Get the look – Summer dresses

INSPIRASJON 07.05.24
Vår og sommer er ensbetydende med flere festlige og sosiale sammenkomster, og da melder alltid spørsmålet seg; hva skal man ha på seg?! Hos Carma har vi et stort utvalg av festklær og kjoler, både til 17. mai, bryllup, sommerfest og alle anledninger hvor man ønsker pynte seg litt ekstra. Her kan du få noen forslag til hvilke kjoler vi liker spesielt godt akkurat nå - og ikke glem det viktige tilbehøret som smykker, vesker og sko, som virkelig setter prikken over i-en!
Main blog post image

SUMMER DRESSES

De mest formelle anledninger som bryllup og konfirmasjoner har ofte andre krav til antrekk enn sommerfesten og bursdagsselskapet. En lang kjole i eksklusiv kvalitet og lekkert blomsterprint er alltid et sikkerstikk, og da er merkene byTiMo og Pia Tjelta gode valg. Eller hva med kjoler som skiller seg ut med lekre detaljer som sløyfer og volanger?  Twist & Tango og Self-Portrait  passer da perfekt! Velg så ørepynt og smykker som passer antrekket og ikke glem skoene og veska! 

byTiMo dress get the look
Twist&Tango dress get the look

PARTY TIME

Er du kanskje ikke typen som synes blomterprints, sløyfer og masse detaljer er deg, kan det å velge en ensfarget kjole med ønsket snitt som passer akkurat din fasong og den rette anledning, være det beste. Gå for klassisk og tidløst design og pynt opp med stilrene smykker og enkelt tilbehør. Da har du fort en garderobe som kan passe både til sommerfesten, sydenturen og en koselig tur på restaurant eller kafé! Sjekk ut vårt nye smykkemerke Liè Studio, Enamel Copenhagen, og ikke minst populære Caroline Svedbom for nye smykkefavoritter.

Twist&Tango dress get the look 2
Arnie Says dress get the look

HAVE A BLAST!

Uansett hvilket antrekk og kjole du velger deg til din anledning, er det viktig å ta hensyn til at du finner noe som er deg - hva du selv føler deg komfortabel i og hvilken stil du selv liker best. Selvtillit og det å føle seg fin er det viktigste om man skal stråle på festen! Dersom ingen av disse antrekkene ble fulltreffer for deg, kan du velge mellom flere kjoler, bluser, skjørt, dresser, dressbukser og et enormt utvalg sko, smykker og vesker under kategorien Festklar. Der har vi samlet festantrekk og -tilbehør fra alle de fineste merkene og leverandørene, slik at du garantert kan finne noe du liker! 

 

CHEERS🥂

 

 

Se flere innlegg fra bloggen

Ballerinasko - vårens hotteste trend!

Ballerinasko er vårens og sommerens hotteste trend, og har funnet veien både til catwalken og hverdagsantrekket! Det minimalistiske og tidløse designet gjør ballerinaskoene til et populært valg når man ønsker å tilføre en feminin touch til ethvert antrekk, så enten du skal på kontoret, på shopping eller i selskap, er ballerinaskoene alltid en perfekt match!
Se mer.

Forny vårgarderoben på Carma!

Endelig er det vår, og vi gleder oss til å friske opp garderoben med noen nøkkelplagg som gjør at vi kan møte den nye årstiden i sesongens trender! Nå har vår- og sommernyhetene ankommet fra de aller fleste merker, som blant annet Holzweiler, Pia Tjelta, byTiMo, Anine Bing, Self-Portrait, Arnie Says, HiiL Studio, Five Units og mange flere.
Se mer.

Våre vasketips

Hvordan vasker du hverdagsjeansen og hva gjør du når favorittgenseren nupper? Tar du godt vare på plaggene dine, kan du ha de i mange år fremover. Her kommer våre tips for å få plaggene til å vare lengst mulig!
Se mer.