Forny vårgarderoben på Carma!

INSPIRASJON 26.03.24
Endelig er det vår, og vi gleder oss til å friske opp garderoben med noen nøkkelplagg som gjør at vi kan møte den nye årstiden i sesongens trender! Nå har vår- og sommernyhetene ankommet fra de aller fleste merker, som blant annet Holzweiler, Pia Tjelta, byTiMo, Anine Bing, Self-Portrait, Arnie Says, HiiL Studio, Five Units og mange flere.
Main blog post image

Heklede plagg

Du har sikkert sett det i motemagasin og på catwalken – nå er det skikkelig trendy med heklede plagg! Heklede kjoler, skjørt og topper fra populære og eksklusive merker som Holzweiler, Twist & Tango, Arnie Says, Envelope1976 og Notshy Cashmere finner du nå på Carma. Sjekk ut trenden og sikre deg nye favoritter til vår og sommer hos oss. 

Heklede plagg er hot denne sesongen

Denim

Et annet uunnværlig plagg for våren er denimjakken. Denne klassikeren har vært en favoritt i årevis, og med god grunn. Den er tidløs, allsidig og perfekt for kjøligere vårdager. Legg den over skuldrene for et uformelt og chic utseende, eller knytt den rundt livet for en avslappet og trendy stil. På Carma.no finner du denimjakker fra ikoniske LOIS, Jeanerica, Anine Bing, Munthe og flere. Når vi snakker om denim, kan vi heller ikke glemme jeans. Et par velsittende jeans i en lys vask vil være din beste venn gjennom hele våren. Style dem med en enkel hvit t-skjorte og sneakers for en klassisk look, eller kle dem opp med en bluse og hæler for en mer elegant stil.

Denimjakken er et must i vårgarderoben

Solbriller

Vårsol betyr solbriller, som er et absolutt must til å toppe et antrekk!  Solbrillene er selvsagt et viktig tilbehør for å beskytte øynene dine mot solen, men er vel så viktig for å vise hvem du er og virkelig sette en look. Velg mellom sesongens trendy og klassiske modeller som pilotbriller, kafébriller, cat eye eller klassisk. Tør å skille deg ut og sett prikken over i-en på vårgarderoben din. Vi har stort utvalg fra merkene Otra Eyewear og Corlin Eyewear.

Sjekk ut vårens solbriller!

Hverdagskjolen

Hverdagskjoler får vi aldri nok av! Skjortekjolen er populær også denne sesongen, og er en trend som har holdt seg en god stund. Også enkle omslagskjoler og bomullskjoler er go-to-plagg i vårgarderoben. Ikke bare er disse enkle å style, de er også utrolig behagelige å ha på seg og passer de aller fleste anledninger. Enten du styler kjolene ned med sneakers for en dag på jobb, eller opp med hæler til fest, er du alltid stilig og klar for dagen (eller kvelden). Sjekk ut flere hverdagskjoler!

 

Skjortekjolen er populær denne sesongen
Freshe vårnyheter fra HiiL Studio

Uansett hvilke plagg du velger å inkludere i din vårgarderobe, husk at det viktigste er å velge ting som får deg til å føle deg fin og komfortabel. Våren er en tid for fornyelse og friskhet, så ikke vær redd for å prøve en ny stil eller gå litt ut av komfortsonen når du shopper. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine nye favoritter, så kom innom oss i butikken eller kontakt oss på e-post eller telefon for stiltips og inspirasjon! 

Sjekk ut vårens nyheter!

Se flere innlegg fra bloggen

Get the look – Summer dresses

Vår og sommer er ensbetydende med flere festlige og sosiale sammenkomster, og da melder alltid spørsmålet seg; hva skal man ha på seg?! Hos Carma har vi et stort utvalg av festklær og kjoler, både til 17. mai, bryllup, sommerfest og alle anledninger hvor man ønsker pynte seg litt ekstra. Her kan du få noen forslag til hvilke kjoler vi liker spesielt godt akkurat nå - og ikke glem det viktige tilbehøret som smykker, vesker og sko, som virkelig setter prikken over i-en!
Se mer.

Ballerinasko - vårens hotteste trend!

Ballerinasko er vårens og sommerens hotteste trend, og har funnet veien både til catwalken og hverdagsantrekket! Det minimalistiske og tidløse designet gjør ballerinaskoene til et populært valg når man ønsker å tilføre en feminin touch til ethvert antrekk, så enten du skal på kontoret, på shopping eller i selskap, er ballerinaskoene alltid en perfekt match!
Se mer.

Våre vasketips

Hvordan vasker du hverdagsjeansen og hva gjør du når favorittgenseren nupper? Tar du godt vare på plaggene dine, kan du ha de i mange år fremover. Her kommer våre tips for å få plaggene til å vare lengst mulig!
Se mer.