byTiMo SS23 THE FLOWER SHOP

INSPIRASJON 09.08.22
Blomsterleveranse til deg fra byTiMo!
Finn drømmekjolen til din anledning i sommer.
Main blog post image

Vår- og sommerkolleksjonen til byTiMo består av fantastiske farger, feminine prints og nydelige silhuetter. Vi har plukket ut en bukett med kjolefavoritter til deg.

 

Fra brylluper till drinker i solnedgang, hagefester og lange sommernetter - her finner du garantert kjolene til sommerens eventyr. Klikk hjem drømmekjolen til din anledning!

Timo
Timo
Timo
Timo
Organza tieback
Organza tieback
Timo
Timo
byTiMo
byTiMo
byTiMo
byTiMo

Se flere innlegg fra bloggen

Summer Festival Looks

Cowboystøvler og denimjakken gjør comeback på samme måte som i fjor - gjerne kombinert med et eye-catching smykke og statement-belte. Husk at på festival er det bare èn regel som gjelder: ALT er lov(e)! Finn frem en søt heklet kjole, pappas gamle suede jakke og dine favoritt-boots og kos deg masse under sommerens festivaler.
Se mer.

byTiMo kundekveld

Vårens vakreste eventyr! Torsdag 4.mai hadde vi besøk av jentene fra byTiMo! Vi hadde en fantastisk kundekveld med presentasjon av sommerens nydelige kjoler og deres nye Home Collection. Tusen takk for en stemningsfylt kveld fylt med masse inspirasjon, forfriskende bobler og deilig servering💗
Se mer.

The doors are open!

Velkommen ombord Carma 2.0! Vi er stolte av å kunne vise frem vår splitter nye nettbutikk! Klikk deg rundt på Carma.no og utforsk plaggene på en helt ny måte - vi håper du blir med på reisen videre og at du elsker den nye siden like mye som oss.
Se mer.