HiiL Jewelry

Summer Parties

NEWS

SE VÅR LOOKBOOK!

 • Get the look – Summer dresses

  Vår og sommer er ensbetydende med flere festlige og sosiale sammenkomster, og da melder alltid spørsmålet seg; hva skal man ha på seg?! Hos Carma har vi et stort utvalg av festklær og kjoler, både til 17. mai, bryllup, sommerfest og alle anledninger hvor man ønsker pynte seg litt ekstra. Her kan du få noen forslag til hvilke kjoler vi liker spesielt godt akkurat nå - og ikke glem det viktige tilbehøret som smykker, vesker og sko, som virkelig setter prikken over i-en!
  See more.
 • Ballerinasko - vårens hotteste trend!

  Ballerinasko er vårens og sommerens hotteste trend, og har funnet veien både til catwalken og hverdagsantrekket! Det minimalistiske og tidløse designet gjør ballerinaskoene til et populært valg når man ønsker å tilføre en feminin touch til ethvert antrekk, så enten du skal på kontoret, på shopping eller i selskap, er ballerinaskoene alltid en perfekt match!
  See more.
 • Forny vårgarderoben på Carma!

  Endelig er det vår, og vi gleder oss til å friske opp garderoben med noen nøkkelplagg som gjør at vi kan møte den nye årstiden i sesongens trender! Nå har vår- og sommernyhetene ankommet fra de aller fleste merker, som blant annet Holzweiler, Pia Tjelta, byTiMo, Anine Bing, Self-Portrait, Arnie Says, HiiL Studio, Five Units og mange flere.
  See more.
 • Våre vasketips

  Hvordan vasker du hverdagsjeansen og hva gjør du når favorittgenseren nupper? Tar du godt vare på plaggene dine, kan du ha de i mange år fremover. Her kommer våre tips for å få plaggene til å vare lengst mulig!
  See more.
 • Toilldag 16. MARS 2024!

  Vi er klare for Toilldag på Carma! Lørdag 16. mars braker det løs med Toilldag i Midtbyen i Trondheim, og vi inviterer til en fantastisk salgsfest! Det blir toillate priser på en mengde eksklusive merkevarer, som blant annet Anine Bing, Holzweiler, Gestuz, HiiL Studio, Five Units, Jim Rickey, DAY ET og mye mer! Her får du en smakebit på noen av superkuppene du kan gjøre på lørdag, og som alltid - første kvinne til mølla... Dørene åpner allerede klokken 09.00! Velkommen!
  See more.
 • Carmas gaveguide

  Julen er den perfekte tiden til å vise din kjærlighet og takknemlighet for de spesielle kvinnene i livet ditt. Enten det er din mor, søster, venninne eller partner, gir følelsen av å gi den perfekte gave en ekstra tilfredsstillelse mot høytiden! Vi har laget en liten gaveguide med tips til overraskelser som passer godt under treet og som garantert vil glede og imponere damene på julegavelisten din!
  See more.