Munthe FW23

INSPIRASJON 18.07.23
Munthe sine nyheter er blant annet inspirert av kunstmaleren Georgia O’Keeffes verk og karakter – gjennom hennes kjærlighet til blomster, farger, trykk, personlighet og atmosfære.
Main blog post image

EKSKLUSIVE PLAGG SOM ER ENKLE Å BRUKE

I denne kolleksjonen er hvert plagg designet med et øye for funksjon så vel som mote – tidløse klær som du får glede av gjennom alle sesonger og i mange år framover. De iøynefallende stilene består av blant annet blazere i ren silke, T-skjorter med kunsttrykk og kjoler i luksuriøs brokadestil.

MUNTHE NEWS!

Munthe More Responsible
Munthe More Responsible

BÆREKRAFT I FOKUS
Når du kjøper klær fra serien MUNTHE MORE RESPONSIBLE, bidrar du til en mer ansvarlig motebransje. Mange av produktene fra siste kolleksjon tilhører denne serien. Plaggene har minimum 50% resirkulerte eller sertifiserte materialer som har et mer skånsomt miljøavtrykk.

MuntheFW23
MuntheFW23

DANSK DESIGN
Det København-baserte merket Munthe ble etablert i 1994. Merket kjennetegnes av en kul og avslappet stil, som passer den skandinaviske kvinne perfekt. Finn kjoler, bluser, skjørt, bukser og mer fra Munthe på Carma.no!

Georgia
Georgia O’Keeffe

GEORGIA O’KEEFFE
1887 - 1986

O’Keeffe var en av 1900-tallets største amerikanske kunstmalere innen den modernistiske stilen. O’Keeffe er kjent for sine abstrakte malerier av blomster, dyrebein og landskap.

YOU MAY ALSO LIKE MUNTHE SALE ITEMS!

Se flere innlegg fra bloggen

Carma feirer 20 år!

Velkommen til jubileumsdager på Carma! Onsdag - lørdag i uke 39 feirer vi at Carma i Trondheim har blitt 20 år, og inviterer deg til å bli med på festen! Vi håper flest mulig tar turen innom vår butikk i Trondheim – vi lover overraskelser og god stemning! Se program under. Velkommen!
Se mer.