Munthe FW23

INSPIRASJON 18.07.23
Munthe sine nyheter er blant annet inspirert av kunstmaleren Georgia O’Keeffes verk og karakter – gjennom hennes kjærlighet til blomster, farger, trykk, personlighet og atmosfære.
Main blog post image

EKSKLUSIVE PLAGG SOM ER ENKLE Å BRUKE

I denne kolleksjonen er hvert plagg designet med et øye for funksjon så vel som mote – tidløse klær som du får glede av gjennom alle sesonger og i mange år framover. De iøynefallende stilene består av blant annet blazere i ren silke, T-skjorter med kunsttrykk og kjoler i luksuriøs brokadestil.

MUNTHE NEWS!

Munthe More Responsible
Munthe More Responsible

BÆREKRAFT I FOKUS
Når du kjøper klær fra serien MUNTHE MORE RESPONSIBLE, bidrar du til en mer ansvarlig motebransje. Mange av produktene fra siste kolleksjon tilhører denne serien. Plaggene har minimum 50% resirkulerte eller sertifiserte materialer som har et mer skånsomt miljøavtrykk.

MuntheFW23
MuntheFW23

DANSK DESIGN
Det København-baserte merket Munthe ble etablert i 1994. Merket kjennetegnes av en kul og avslappet stil, som passer den skandinaviske kvinne perfekt. Finn kjoler, bluser, skjørt, bukser og mer fra Munthe på Carma.no!

Georgia
Georgia O’Keeffe

GEORGIA O’KEEFFE
1887 - 1986

O’Keeffe var en av 1900-tallets største amerikanske kunstmalere innen den modernistiske stilen. O’Keeffe er kjent for sine abstrakte malerier av blomster, dyrebein og landskap.

YOU MAY ALSO LIKE MUNTHE SALE ITEMS!

Se flere innlegg fra bloggen

Get the look – Summer dresses

Vår og sommer er ensbetydende med flere festlige og sosiale sammenkomster, og da melder alltid spørsmålet seg; hva skal man ha på seg?! Hos Carma har vi et stort utvalg av festklær og kjoler, både til 17. mai, bryllup, sommerfest og alle anledninger hvor man ønsker pynte seg litt ekstra. Her kan du få noen forslag til hvilke kjoler vi liker spesielt godt akkurat nå - og ikke glem det viktige tilbehøret som smykker, vesker og sko, som virkelig setter prikken over i-en!
Se mer.

Ballerinasko - vårens hotteste trend!

Ballerinasko er vårens og sommerens hotteste trend, og har funnet veien både til catwalken og hverdagsantrekket! Det minimalistiske og tidløse designet gjør ballerinaskoene til et populært valg når man ønsker å tilføre en feminin touch til ethvert antrekk, så enten du skal på kontoret, på shopping eller i selskap, er ballerinaskoene alltid en perfekt match!
Se mer.

Forny vårgarderoben på Carma!

Endelig er det vår, og vi gleder oss til å friske opp garderoben med noen nøkkelplagg som gjør at vi kan møte den nye årstiden i sesongens trender! Nå har vår- og sommernyhetene ankommet fra de aller fleste merker, som blant annet Holzweiler, Pia Tjelta, byTiMo, Anine Bing, Self-Portrait, Arnie Says, HiiL Studio, Five Units og mange flere.
Se mer.